Tuna me imazh dhe foto ‘hot’


Këngëtarja e njohur, Tuna Sejdiu, e cila ka vetëm pak javë që i ka dhënë fund martesës së ngjizur në prill të vitit të shkuar me Rilind Rekën, ka publikuar së fundmi disa foto shumë ‘hot’.

 

Siç edhe ju mund ta shihni, Tuna shfaqet superseksi në këto foto, dhe 2 prej tyre janë pjesë e një sesioni fotografik që ajo ka realizuar me fotografin e famshëm shqiptar, Fadil Berisha në jug të Shqipërisë, më saktë në Vlorë.

 

 

 

 

 
Ngjashëm me këtë: